Cautare

4051 de rezultate pentru "aplicatia de la spitalul judetean mehedinti" (2.72 secunde)
Întreprinderile mici si mijlocii care vor sa faca investitii de modernizare si tehnologizare pot sa solicite bani nerambursabili de la Ministerul pentru Întreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale (MIMMCTPL).
Ziarul Gandul adopta un nou model de business si, din 8 aprilie, ofera cititorilor o experienta digitala completa - online, pe iPad si pe mobil, devenind un produs media exclusiv digital.
noi masuri pentru soferi Mentiunile privind permisele retinute si sanctiunile aplicate, implementate in aplicatia informatica ABATERI, se sterg automat in termen de 5 ani de la data de 1 ianuarie a anului urmator celui in care a fost savarsita fapta, se arata intr-un nou ordin al MAI, pus in dezbatere publica marti, 5 iunie.
noi masuri pentru soferi Mentiunile privind permisele retinute si sanctiunile aplicate, implementate in aplicatia informatica ABATERI, se sterg automat in termen de 5 ani de la data de 1 ianuarie a anului urmator celui in care a fost savarsita fapta, se arata intr-un nou ordin al MAI, pus in dezbatere publica marti, 5 iunie.
Google planifica sa imbunatateasca accesul la Gmail prin telefonul mobil cu ajutorul unei aplicatii care sporeste performanta si interfata pe dispozitivele mobile.
Trilulilu a lansat aplicatia de muzica online Zonga Trilulilu a lansat o aplicatie care permite utilizatorilor sa acceseze, pe calculator sau de pe telefonul mobil, mai mult de 1.700 ore de muzica si peste 5.800 de artisti, prin trei variante de abonament, cel mai scump fiind de 4,99 euro/luna.
Cat de usor poti sa spionezi pe cineva prin intermediul telefonului mobil Telefonul mobil este una dintre cele mai importante inventii si este aproape imposibil sa-ti inchipui viata fara el.
Google a imbunatatit si mecanismul de scanare si vizualizare cu o serie de elemente noi, anunta The Next Web.
Aceste dispozitive sunt dotate cu o serie de senzori ce pot monitoriza mediul inconjurator in detaliu, cu procesoare puternice si cu abilitatea de a transmite si receptiona un volum mare de date.
Cu un Xbox poti avea propriul SMART TV Consola de jocuri Xbox a primit, recent, un update care ofera si utilizatorilor din Romania posibilitatea de a intra in comunitatea Xbox Gold Pentru 200 de lei pe an, pe care ii puteti plati prin paypal sau direct de pe card, veti primi acces la toate serviciile Xbox si, poate cel mai interesant, va veti transforma instant televizorul intr-unul inteligent.
Jocurile si aplicatiile pentru Android colecteaza informatii despre tine Aproape 13% din cele mai populare jocuri de Android contin reclame agresive care pot trimite numarul de telefon al utilizatorilor catre terti, releva un studiu realizat de Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, pe 130.000 de aplicatii.
Carrefour Romania lanseaza astazi, 5 decembrie, aplicatia pentru telefoane mobile, oferind clientilor sai posibilitatea de a fi in permanenta la curent cu ultimele oferte si servicii ale magazinelor sale. Aplicatia Carrefour poate fi descarcata gratuit de pe Apple Store si ofera urmatoarele facilitati:
Cum vezi postarile de pe Facebook fara sa deschizi aplicatia! Daca vreti sa fiti la curent cu ceea ce fac prietenii dvs.
Ajutor pentru comenzile rapide de la tastatura ?
Daca pana acum hit-urile Cat Music se auzeau in toata lumea si puteau fi cumparate in 63 de tari, de acum repertoriul casei de discuri este disponibil pentru download din magazinul iTunes in nu mai putin de 111 tari.
Trupa Celelalte Cuvinte va prezenta fanilor doua noi compozitii, intr-un concert special, intitulat "Asta lume", in data de 22 mai, la Hard Rock Cafe din Bucuresti, de la orele 21.30.
Alianta Pacientilor din Romania este foarte ingrijorata de votul pozitiv acordat, zilele trecute de catre Camera Deputatilor a legii care permite oricarei farmacii exportul paralel de medicamente. - Consideram ca adoptarea unei astfel de legi poate avea efecte dezastruoase pentru bolnavii din Romania.
Ghid de calatorie pentru sarbatorile pascale in cele mai frecventate destinatii turistice europene Ministerul Afacerilor Externe a anuntat vineri ca pune la dispozitia cetatenilor romani GHIDUL DE CALATORIE PENTRU SARBATORILE PASCALE 2018.
Aplicatia TikTok a fost interzisa pentru angajatii guvernamentali din SUA si Canada. Decizia a fost luata pe motivul ca aplicatia reprezinta un nivel inacceptabil de risc pentru confidentialitate si securitate.
Vizita efectuata ieri de Jonathan Scheele in judetul Constanta a constituit prilejul manifestarii publice a unui diferend existent intre seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania si Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, respectiv Radu stefan Mazare, primarul Constantei, cu privire la motivele care au condus la sistarea finantarii si a executiei proiectului Pavilionului Expozitional.
google-analytics.com